Jäsenpalvelu

JHL verkkosivut

Jäsenpalvelu 24h

Jäsenpalvelu 24h:ssa voit
- hakea liiton koulutuksiin - esimerkiksi alueellisiin ja ammatillisiin opintopäiviin
- maksaa jäsenmaksusi - mikäli työnantajasi ei sitä peri palkastasi
- ilmoittaa jäsenmaksuvapaudesta - esimerkiksi jos olet perhevapaalla tai opiskelemassa
- tilata uuden jäsenkortin - esimerkiksi nimesi on muuttunut
- päivittää yhteystietojasi - kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat juuri sinulle tarkoitetut viestit

Työttömyyskassa

Tietoa työttömyysturvasta ja työttömyyteen liittyvistä asioista

JHL-opisto

Tutustu JHL-opiston kurssitarjontaan ja etsi lisätietoja kursseihin liittyvistä käytännön asioista

Omat JHL sivut

Kirjautuminen JHL:n jäsensivuille, jäsenpalveluihin ja työttömyyskassan palveluihin

Liity jäseneksi

Ammattiliitto on enemmän! Ilman ammattiliittoja ja niiden jäseniä ei olisi yhteisiä työelämän pelisääntöjä. Ammattiliitot neuvottelevat, sopivat ja valvovat – tekevät työtä joka päivä sen eteen, että suomalaisessa työelämässä työntekijöitä kohdellaan oikeudenmukaisesti ja kunnioittavasti.

Jäsenedut

Palveluja jäsenille

Tutustu myös näihin jäsenetuihin:

JHL Shop

JHL-SHOP on Julkisten ja hyvinvointialojen liiton verkkokauppa. JHL-SHOPiin on valittu laadukkaita merkkituotteita. Suosimme kotimaisuutta ja painotamme ekologisesti kestäviä ja eettisesti valmistettuja tuotteita. Kaikkien toimitusten kiinteä toimitus- ja kuljetusmaksu on vain 4,00 euroa.

Muiden yhdistysten kotisivut